VISIT ANDERSENB2B.COM

Entreprenører vil være med fra start i Afrika

Andersen Consult har etableret et netværk for entreprenører med interesse i Afrika (Invester i Vækst - AFRIKA).
Netværket er med til at styrke tilgangen til det afrikanske marked gennem deling af viden, erfaringer og udfordringer entreprenørerne imellem. Ud over at være tovholder for netværket er Andersen Consult med til at kvalitetssikre projekterne gennem sin rådgivning.

Netværksmedlemmerne spreder sig bredt indenfor forskellige brancher, som anses for en stor styrke for netværket. Facilitator og tovholder Lars S. Andersen udtaler: ”Det er helt bevidst at netværket ikke er sammensat efter en bestemt branche. Vi ser det som en absolut fordel og styrke, at netværksdeltagerne kommer fra så forskellige brancher som de gør, da vi derved har mulighed for at få så mange input og måder at se tingene på som muligt. Herudover er det et must at alle deltagere kan tale frit fra leveren og være trygge ved det, hvorfor der ikke må være konkurrenter i netværket.”

Lars S. Andersen fortsætter: ”Grunden til vi har fokus på Afrika er, at der er uanede muligheder for at gøre en meget god forretning i Afrika stort set indenfor alle brancher – og det vil vi være med til at promovere. Kineserne har allerede gjort deres indtog i Afrika, men det har kun øget afrikanernes efterspørgsel på gode kvalitetsløsninger, som danske entreprenører kan tilbyde – så det er bare om at komme igang og komme med."

Andersen Consult har arbejdet med erhvervsrettet projektudvikling i Vækstøkonomierne igennem 20 år og har i den sammenhæng et stærkt rådgivningsfundament og erfaring med projektudvikling i Asien og Afrika. Ofte kræver sådanne projekter en del finansiering, hvor Andersen Consult har specialiseret sig i at arbejde med Danidas Erhvervsprogrammer, IFU og EU programmer som flere af netværksdeltagerne også har med i betragtning, når de skal opstarte projekt i Afrika.

Til efteråret arrangerer netværket en studietur til Afrika, hvor medlemmerne skal på besøg hos forskellige virksomheder, ambassader, potentielle kunder og forretningspartnere. Herudover vil de få indsigt i kulturen i de pågældende lande, da dette ofte kan være den største udfordring i projektopstarten.

Ønsker du mere information om mulighederne kan du kontakte Andersen Consult på tlf. 2138 5888 / 2537 5554 eller info@andersenconsult.com.


BACK TO NEWS

LATEST NEWS

06.07.2018

AndersenNews - Week 27

We wish you all a fantastic summer with the last edition of AndersenNews before the summer holidays as well as a throwback to the first half of 2018. Read also about IFU's investment record.

29.06.2018

AndersenNews - Week 26

Read about our successful networking event this week as well as two upcoming business delegations to Hungary and Morocco.

21.06.2018

AndersenNews - Week 25

We are personalising the Digital Network with New Updates and brings in this newsletter an interesting case from the Philippines.

Want to Know More?

Interested in knowing more about your international business opportunities? How to identify and start up new export channels? How to finance your project? Contact us by clicking the button below.

GET IN TOUCH WITH US