VISIT ANDERSENB2B.COM

Har du overvejet Afrika som dit næste marked?

Afrika er som verdens anden største kontinent et gigantisk marked og vækstøkonomi, og der er stor efterspørgsel på gode løsninger uanset branche. Nordjyske entreprenører er underrepræsenteret, vær med til at ændre statistikken!

Andersen Consult har grundet den store efterspørgsel og oplagte forretningsmulighed opstartet et netværk for entreprenører, der har interesse i at lave forretning i Afrika.

Overordnet er netværket et tilbud til virksomheder om i fællesskab at trænge ind på det Afrikanske marked med udgangspunkt i sin individuelle forretning. Der er dermed fokus på fælles sparring om udfordringer og muligheder, hvad enten man ønsker et samarbejde eller en konkret etablering.

Ideen med et netværk med henblik på vækstøkonomier, som Afrika, er ikke ukendt for Lars Siggaard Andersen, der i 2004 oprettede et tilsvarende netværk rettet mod Asien, som har været en stor succes: ”Vi har på nuværende tidspunkt hjulpet mere end 60 danske virksomheder med at opnå deres globaliseringsmål over det meste i Asien. Vi forventer en mindst ligeså høj succesrate for vores nye netværk: Invester i Vækst – Afrika, der går i luften den 8. dec.” - Adm. Dir. Lars S. Andersen, Andersen Consult.

Lars S. Andersen begrunder endvidere de høje forventninger til det nye netværk med: ”Afrika har et enormt vækstpotentiale, hvor det handler om at være med fra start.” Og det virker til at de nordjyske entreprenører er enige, da tilmeldingerne til netværket strømmer ind.


BACK TO NEWS

LATEST NEWS

12.10.2018

AndersenNews - Week 41

Our newsletter this week is full of news related to our upcoming network events. Read about the upcoming Executive Briefing with Danske Bank.

05.10.2018

AndersenNews - Week 40

Get financing for your market development activities, read why Ronaldo stays in Herning and meet also the newest B2B members.

28.09.2018

AndersenNews - Week 39

Participate in the SDG Accelerator, last call for networking event on Oct 11, Booming opportunities in Morocco and the Philippines and new article published.

Want to Know More?

Interested in knowing more about your international business opportunities? How to identify and start up new export channels? How to finance your project? Contact us by clicking the button below.

GET IN TOUCH WITH US