VISIT ANDERSENB2B.COM

Har du overvejet Afrika som dit næste marked?

Afrika er som verdens anden største kontinent et gigantisk marked og vækstøkonomi, og der er stor efterspørgsel på gode løsninger uanset branche. Nordjyske entreprenører er underrepræsenteret, vær med til at ændre statistikken!

Andersen Consult har grundet den store efterspørgsel og oplagte forretningsmulighed opstartet et netværk for entreprenører, der har interesse i at lave forretning i Afrika.

Overordnet er netværket et tilbud til virksomheder om i fællesskab at trænge ind på det Afrikanske marked med udgangspunkt i sin individuelle forretning. Der er dermed fokus på fælles sparring om udfordringer og muligheder, hvad enten man ønsker et samarbejde eller en konkret etablering.

Ideen med et netværk med henblik på vækstøkonomier, som Afrika, er ikke ukendt for Lars Siggaard Andersen, der i 2004 oprettede et tilsvarende netværk rettet mod Asien, som har været en stor succes: ”Vi har på nuværende tidspunkt hjulpet mere end 60 danske virksomheder med at opnå deres globaliseringsmål over det meste i Asien. Vi forventer en mindst ligeså høj succesrate for vores nye netværk: Invester i Vækst – Afrika, der går i luften den 8. dec.” - Adm. Dir. Lars S. Andersen, Andersen Consult.

Lars S. Andersen begrunder endvidere de høje forventninger til det nye netværk med: ”Afrika har et enormt vækstpotentiale, hvor det handler om at være med fra start.” Og det virker til at de nordjyske entreprenører er enige, da tilmeldingerne til netværket strømmer ind.


BACK TO NEWS

LATEST NEWS

20.04.2018

AndersenNes - Week 16

This week, you can read about our new cooperation with DanCham in Thailand easing partnerships between SMEs in Denmar Danish and Thailand.

19.04.2018

AndersenB2B.com and Danish Thai Chamber of Commerce Launch Cooperation to Bring Danish and Thai SMEs

We are proud to announce that as of today, AndersenB2B.com is launching cooperation with Danish Thai Chamber of Commerce with Director Michael Andersen at the helm.

13.04.2018

AndersenNews - Uge 15

The newsletter is now launched in Danish. Read about our networking event with EAFC, new order from Morocco to FabricAir and last call for our event on April 25.

Want to Know More?

Interested in knowing more about your international business opportunities? How to identify and start up new export channels? How to finance your project? Contact us by clicking the button below.

GET IN TOUCH WITH US