VISIT ANDERSENB2B.COM

Har du overvejet Afrika som dit næste marked?

Afrika er som verdens anden største kontinent et gigantisk marked og vækstøkonomi, og der er stor efterspørgsel på gode løsninger uanset branche. Nordjyske entreprenører er underrepræsenteret, vær med til at ændre statistikken!

Andersen Consult har grundet den store efterspørgsel og oplagte forretningsmulighed opstartet et netværk for entreprenører, der har interesse i at lave forretning i Afrika.

Overordnet er netværket et tilbud til virksomheder om i fællesskab at trænge ind på det Afrikanske marked med udgangspunkt i sin individuelle forretning. Der er dermed fokus på fælles sparring om udfordringer og muligheder, hvad enten man ønsker et samarbejde eller en konkret etablering.

Ideen med et netværk med henblik på vækstøkonomier, som Afrika, er ikke ukendt for Lars Siggaard Andersen, der i 2004 oprettede et tilsvarende netværk rettet mod Asien, som har været en stor succes: ”Vi har på nuværende tidspunkt hjulpet mere end 60 danske virksomheder med at opnå deres globaliseringsmål over det meste i Asien. Vi forventer en mindst ligeså høj succesrate for vores nye netværk: Invester i Vækst – Afrika, der går i luften den 8. dec.” - Adm. Dir. Lars S. Andersen, Andersen Consult.

Lars S. Andersen begrunder endvidere de høje forventninger til det nye netværk med: ”Afrika har et enormt vækstpotentiale, hvor det handler om at være med fra start.” Og det virker til at de nordjyske entreprenører er enige, da tilmeldingerne til netværket strømmer ind.


BACK TO NEWS

LATEST NEWS

12.04.2019

AndersenNews - Week 15

Read about the fantastic development Chem-Tec Plating A/S has experienced the last year. Also, you will find the final call to participate in our networking event this month. And lastly, an Easter greeting to all.

05.04.2019

AndersenNews - Week 14

This week, you can red about how NORNA PLAYGROUNDS A/S secures their further development by expanding the owner group with active investors. You will also find an invitation to our upcoming networking event.

29.03.2019

AndersenNews - Week 13

This week, we highlight some of the news we have presented in the first part of 2019.

Want to Know More?

Interested in knowing more about your international business opportunities? How to identify and start up new export channels? How to finance your project? Contact us by clicking the button below.

GET IN TOUCH WITH US