VISIT ANDERSENB2B.COM

Sommerhilsen fra Andersen Consult

Kære Alle

Første halvleg 2020 er overstået og vi skal på en velfortjent sommerferie. Industrien står over for mange overvejelser i de kommende måneder. En ting er helt sikkert, markederne har ikke stoppet deres udvikling, de holder maximalt en pause til vi har kontrol over situationen igen. Om man er hjemligt fokuseret eller også ser ud over grænserne, er mulighederne bestemt ikke blevet mindre. Alt hvad der er dansk, er efterspurgt. Hele verden ved nu, at kvalitet og pålidelighed betaler sig. De der har investeret i danske løsninger, oplever at være blandt de der har haft problemfrie produktioner. Sammen med andre dygtige lande, er vi i den absolutte top når det gælder kvalitet, driftssikkerhed og effektivitet. Ligesådan gælder det alle andre grene af vores erhvervsliv; services, viden og meget andet. Vi er helt klart forrest i bussen og det gode er, at markederne netop er blevet mindet godt og grundigt om det. Vi skal både herhjemme og på eksportmarkederne videre og tage fat derfra.
Vi glæder os til at være med til at understøtte processerne både i vores B2B-netværk og i vores consult-tilbud. Nu gælder det Danmark.

Men, lige nu skal vi nyde, at det er sommer. Med ønske om at alle får nydt hvad vi hver især nu skal. Vi glæder os til at se jer igen.


BACK TO NEWS

LATEST NEWS

24.02.2020

Innovative Flood Prevention in Vietnam

Climate change is making flooding worse in Vietnam, but thanks to the Cold Flood Barrier, a solution is now at hand.

23.08.2019

AndersenNews #34

90 % succesrate på mødebooking gennem netværk fremfor kanvas. 7 nye netværksarrangementer i efteråret.

16.08.2019

AndersenNews #33

Læs om stærkt samarbejde mellem to premium-medlemmer, mød 5 nye medlemmer og læs om netværkstur til Kroatien.

Want to Know More?

Interested in knowing more about your international business opportunities? How to identify and start up new export channels? How to finance your project? Contact us by clicking the button below.

GET IN TOUCH WITH US